Går från Fastighetsägarna till Mäklarsamfundet

I förra veckan meddelade Fastighetsägarna Stockholm att vd Oskar Öholm skulle lämna – nu står det klart att Öholm blir ny vd för Mäklarsamfundet. Han tillträder senast vid årsskiftet.

Uppdraget är att ta ytterligare steg för att stärka såväl medlems- som samhällsnyttan och att arbeta för en väl fungerande bostadsmarknad, skriver Mäklarsamfundet.

– Fastighetsmäklarbranschen och Mäklarsamfundet besitter djup kunskap om svensk bostadsmarknad och hushållens bostadsdrömmar. När rörlighet och trygghet på bostadsmarknaden står högt upp på samhällsagendan behöver den kunskapen nå ut till fler, både i politiken och i samhällsdebatten i stort. Jag ser väldigt mycket fram emot att få bidra till att stärka Mäklarsamfundets arbete för en väl fungerande bostadsmarknad, säger Oskar Öholm.

Oskar Öholm har stor erfarenhet från både näringsliv, politik och samhällsdebatt.

– Efter en mycket gedigen rekryteringsprocess känner vi oss stolta över att kunna presentera Oskar Öholm som Mäklarsamfundets nya vd och koncernchef. Oskar kombinerar lång erfarenhet från fastighetsbranschen med imponerande erfarenhet från politikområden som är centrala för vår bransch. Vi ser fram emot att fortsätta Mäklarsamfundets och fastighetsmäklarbranschens utveckling tillsammans med Oskar, säger Anders Edmark, styrelseordförande Mäklarsamfundet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.