Bopol Live Hyresrätt – nytt event 31 maj!

 

BOPOL LIVE HYRESRÄTT | Med anledning av de drastiskt förändrade marknadsförutsättningarna, de turbulenta hyresförhandlingarna och en fortsatt akut bostadsbrist har vi på Bostadspolitik.se bestämt oss för att genomföra Bopol Live Hyresrätt – en mötesplats och en seminariedag med fullt fokus på hyresrätten.

Vi genomförde vårt första Bopol Live i januari och det var ett lyckat event.

När vi nu planerar för Bopol Live Hyresrätt tar vi med oss en del – samtidigt som vi tänker annorlunda i andra delar.

Bopol Live Hyresrätt är dels ett högklassigt seminarium där vi tar upp ett flertal aktuella frågor, som:

# Hyresförhandlingarna – vad hände egentligen? Vilka konsekvenser får resultaten för bolagen? Hur ska det här se ut framåt?

# Investeringsläget – vilka vill investera i hyresrätter när räntorna stiger, värdena faller och det råder stora oklarheter kring hyressättningen?

# Politiken – vi har en ny regering som har gått ut med att man lägger om bostadspolitiken och ska fokusera på det ägda boendet – vad händer med hyresrättens roll och ställning i det nya politiska landskapet?

# Bostadsbristen – vi har fortsatt ett stort behov av nya bostäder, framför allt i tillväxtregionerna. Hur ska städerna växa när kalkylerna inte går ihop?

Parallellt med seminariet kommer vi under delar av dagen att borra ner oss ytterligare inom hyresförhandlingarna och det politiska läget – detta genom fördjupande rundabordssamtal i en intilliggande lokal, under ledning av våra experter Kent Persson och Lennart Weiss. Här kommer både de som tidigare har diskuterat frågorna på scen att fortsätta dialogerna, men vi bjuder också in andra aktörer. Och här får naturligtvis du som deltagare också diskutera de här viktiga frågorna på ett avslappnat sätt.

Några av talarna för dagen är Lundbergs Louise Lindh, Newsecs Max Barclay, Victoriahems Per Ekelund och Handelsbankens Christina Nyman.

Bopol Live Hyresrätt hålls på Citykonferensen i Stockholm den 31 maj. Du anmäler dig och läser mer på eventsajten här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.