#134 Karolina Skog: Bostadsutredningen kan göra skillnad

 

BOPOLPODDEN | För knappt två veckor sedan överlämnade Karolina Skog den drygt 700 sidor långa bostadssociala utredningen ”Sänk tröskeln till en god bostad” till regeringen. Utredningen har fått en del kritik för att underleverera och inte ge så skarpa förslag som skulle behövas. Själv menar Karolina Skog att hennes förslag kan genomföras direkt utan att bli papperstigrar. Hör ett samtal om bristerna på bostadsmarknaden, de svaga målgruppernas utsatthet och vilket ansvar kommuner och stat bör ta. Expertkommentator: Kent Persson

Programledare: Anna Bellman

Kontakta oss på:
podd@bostadspolitik.se
www.bostadspolitik.se
www.facebook.com/bostadspolitik.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.