#114 Catharina Elmsäter-Svärd: Om cementkris och den nya åtgärdskommissionen

 

BOPOLPODDEN | Hon menar att de gjort mycket hittills för att stoppa byggfusket men ser fram emot nya verktyg för att kunna kolla upp sina medlemsföretag ytterligare. Hör Catharina Elmsäter-Svärd, vd för Byggföretagen, i ett samtal om den nya åtgärdskommissionens roll för att komma till rätta med kriminaliteten i branschen, om hennes oro för cementkrisen och på vilket sätt en nationell samordnare skulle kunna vara lösningen på en kris som påverkar långt mer än bara en bransch. Samtalet kommenteras av Lennart Weiss.

Programledare: Anna Bellman

Kontakta oss på:
podd@bostadspolitik.se
www.bostadspolitik.se
www.facebook.com/bostadspolitik.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.