# 85 Håkan Danielsson: Renoveringsskulden kommer att bli en kalldusch

 

BOPOLPODDEN | Om inte politikerna tar sitt ansvar kommer de stora renoveringsbehoven av våra gemensamma samhällstillgångar som byggnader, anläggningar och infrastruktur att stå oss riktigt dyrt. WSP varnar i en ny rapport för att det saknas en helhetssyn från politiskt håll och att det finns en stor oro i samhällsbyggnadsbranschen. Möt vd Håkan Danielsson i ett samtal om ledarskap, politiskt mod och om vikten av att tillgodose mer än bara det som efterfrågas av kunderna.

Programledare: Anna Bellman

Kontakta oss på:
podd@bostadspolitik.se
www.bostadspolitik.se
www.facebook.com/bostadspolitik.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.