#77 Josefin Malmqvist (M): Gärna aggressiv för regelförenklingar

 

BOPOLPODDEN | Josefin Malmqvist återkommer gång på gång till vikten av regelförenklingar, att det är den enskilt viktigaste delen för att lyckas bygga fler bostäder och få en bostadspolitik i balans. Men när det gäller kreditrestriktionerna är förslagen inte lika aggressiva. I dag tar vi pulsen på Moderaternas tillförordnade bostadspolitiska talesperson Josefin Malmqvist, i ett samtal om regelförenklingar, kreditrestriktioner, hyressättningssystemet och vad hon tror att hon hinner åstadkomma under den här tiden.

Programledare: Anna Bellman

Kontakta oss på:
podd@bostadspolitik.se
www.bostadspolitik.se
www.facebook.com/bostadspolitik.se/

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.