Karolina Skog: Alla ska på egna ben kunna skaffa sig en bostad

Alla människor ska kunna skaffa sig en bostad som passar dem. Det är målet med regeringens nya utredning om en social bostadspolitik som ska hjälpa fler in på bostadsmarknaden. Möt Karolina Skog, MP, ensam utredare för den utredning bostadsministern menar är den viktigaste under mandatperioden. Vi samtalar bland annat om svårigheterna, huruvida hon kommer att kunna påverka kreditrestriktionerna och om hon kan kringgå formuleringen i direktivet att hon inte får lämna förslag på nya statliga bidrag eller garantier. 
Efter samtalet förklarar Lennart Weiss varför han kritiserat sitt egna parti Socialdemokraterna när denna utredning kom till. 
I Veckans aktuell tar vi upp spekulationerna om boprisernas fall som inte slagit in och SEB:s Sparbarometer som visar att Coronakrisen sänker hushållens förmögenhet, något vi verkligen inte behöver oroa oss för enligt vår expertkommentator Lennart Weiss.
Innehåll:
01:38: Veckans Aktuellt med Lennart Weiss
07:20: Samtal med Karolina Skog
42:30 Kommentar av Lennart Weiss

Programledare:
Anna Bellman

Kontakta oss på:
podd@bostadspolitik.se

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.