Charlie Gullström & Erica Eneqvist: Pandemin kan stoppa urbaniseringen

Vi lever i en föränderingstid av stora mått. Klimatförändringar, digitalisering, socialt utanförskap och just nu: en omvälvande pandemi som tvingar oss till nya arbetssätt. Kommer den här pandemin leda till att vi slutar söka oss till stora städer för att bo, kan den rent av stoppa urbaniseringen?
Om det samtalar vi i Bopolpodden med Charlie Gullström och Erica Eneqvist. De arbetar i ett nytt samverkansprojekt lett av RISE, som ska stärka städerna i sitt omställningsarbete.
I Veckans aktuellt tycker Stefan Attefall att regeringens satsning på att höja bostadsbidraget är alldeles för tunt, och att det är osäkert om den nya utredningen för en socialt hållbar bostadsförsörjning kommer att leda någonstans då den spretar för mycket.

Innehåll
01.37: Veckans Aktuellt med Stefan Attefall
11.12: Samtal med Charlie Gullström och Erica Eneqvist
48.58: Kommentar av Stefan Attefall

Programledare:Anna Bellman

Kontakta oss på
podd@bostadspolitik.se

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  1. Hej,
    Har ni mejl-utskick när ni har nya poddinslag eller artiklar som kan vara intressanta för personer som vill läsa/lyssna på det som förmedlas?

    Vänligen,
    Christina Bodin Danielsson

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.