Riskerar vi fler utsatta områden i Sverige?

Riskerar vi att få ännu fler utsatta områden i Sverige som en följd av Coronakrisen?
Redan utsatta människor drabbas särskilt hårt under den här krisen av arbetslöshet, psykisk ohälsa och ensamhet – samtidigt som våldet tar sig nya uttryck och utsätter andra grupper. Botkyrkabyggen har under flera år arbetat målmedvetet med att öka tryggheten. Träffa vd Chris Österlund om vad de gjort och hur hon ser på de utmaningar de har just nu under Corona. Träffa också professor Jerzy Sarnecki om hur våldet ser ut och vad som går att göra nu och på lång sikt för att vi inte ska få fler utsatta områden.
I veckans aktuellt är Lennart Weiss riktigt på hugget. Han ger SEB:s nya boprisprognos klart underkänt, han är bekymrad över bostadsministerns brist på kunskap, och han är oerhört bestört över tonläget i Sveriges största affärstidning Dagens Industri och hur Andreas Cervenka tillåts ägna sig åt sensationsjournalistik.

Innehåll:
01.45: Veckans Aktuellt med Lennart Weiss
14.49: Samtal med Chris Österlund
36.43: Samtal med Jerzy Sarnecki
50:57 Kommentar av Lennart Weiss

Programledare: Anna Bellman

Kontakta oss på: 
podd@bostadspolitik.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.