Christoffer Börjesson: Digitalt ger 30-40% besparing inom bygg och fastighet

Om det är så att det går att spara 30-40 % av kostnaden genom att använda digitala verktyg på ett bättre sätt, varför gör då inte branschen det?
Länge har bygg- och fastighetsbranschen anklagats för att vara sämst i klassen när det gäller digitaliseringen, samtidigt som debatten ofta har kretsat kring vikten av att bygga billigare. Möt Christoffer Börjesson, digital chef på Fastighetsägarna, i ett samtal om hur branschen kan använda digitala verktyg bättre, vilka enorma fördelar som finns, och vad som krävs i form av nya förhållningssätt och affärsmodeller.
I Veckans Aktuellt resonerar Stefan Attefall kring farorna med Coronaviruset och om TMF har rätt när de hävdar att kommunerna bygger för få småhus, eller om Gunilla Glasare på SKR har rätt fakta i sin argumentation att flerbostadshus är mer klimatsmarta.
Innehåll:
01.45: Veckans Aktuellt med Stefan Attefall
10.01: Samtal med Christoffer Börjesson
41.42: Kommentar av Stefan Attefall
Programledare: Anna Bellman
Kontakta oss på:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.