Bopolpodden: Partianalysen: Diffusa partier utan tydlig riktning

Hur ska vi tolka de olika partiernas åsikter när det gäller bostadssituationen i vårt land? I fyra Bopolpoddenavsnitt har vi träffat våra åtta riksdagspartier där de har gett sin syn på vad som är de största problemen på marknaden idag och vad de vill göra åt det. Men vad sa de egentligen? Finns det överhuvudtaget någon bostadspolitik att tala om?
Möt Stefan Attefall och Widar Andersson som analyserar partiernas bostadspolitik, förvånas över att regeringspartierna är diffusa utan tydliga förslag och förklarar orimligheten i kreditrestriktionerna, och att utan tryck från befolkningen kommer det inte ske någon förändring.

I Veckans aktuellt kommenteras artikeln där Per Bolund är kritisk både mot byggföretag och kommuner som inte bygger nya lägenheter och att Finansinspektionens höjda kapitalkrav slår mot hyresrätter. Stefan Attefall saknar analysen och helhetsperspektivet.

Innehåll:
01.30: Veckans Aktuellt med Stefan Attefall
08.20: Samtal med Widar Andersson och Stefan Attefall

Programledare: Anna Bellman

Kontakta oss på:
podd@bostadspolitik.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.