MP och S: Ett marknadsmisslyckande mer än ett politiskt misslyckande

Är det snarare ett marknadsmisslyckande än ett politiskt misslyckande att vi har en situation där kreditrestriktionerna utestänger många från att ta sig in på bostadsmarknaden? I vårt sista program där vi möter våra åtta riksdagspartier har nu turen kommit till de regerande Miljöpartiet och Socialdemokraterna. Möt de bostadspolitiska talespersonerna Emma Hult och Johan Löfstrand i ett samtal om kreditrestriktioner, Bolunds roll och att kommunerna borde tvingas till större ansvar. Ett samtal som Lennart Weiss upprört kommenterar med att regeringspartierna inte har svar på de grundläggande finansieringsfrågorna.
k
I Veckans aktuellt pekar Lennart Weiss ut Sveriges naiva naiv syn på EU:s inre marknad som orsak till att branschen drabbats av en cancersvulst som riskerar att slå ut seriösa företag, bidra till lönedumpning och utnyttjande av arbetskraft. Han har höga förväntningar på den nytillsatta Byggmarknadskommissionen Dessutom lite om januariöverenskommelsen och marknadshyror.
k
Innehåll:
01.20: Veckans Aktuellt med Lennart Weiss
08.47: Samtal med Emma Hult och Johan Löfstrand
52.42: Kommentar av Lennart Weiss
k
Programledare: Anna Bellman
k
Kontakta oss på: 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.