KD och M: Människor vill äga sina bostäder

Kristdemokraterna och Moderaterna är tydligare än någonsin i sin bostadspolitik. De poängterar vikten av att människor vill välja själva och att det därför behövs möjligheter för fler att äga sina bostäder. De menar också att det finns en klar möjlighet att vi får se en alliansregering igen efter valet, trots de senaste årens sprickor mellan de borgerliga partierna. Möt Larry Söder och Carl-Oskar Bohlin i vårt tredje samtal av fyra med våra riksdagspartier, om vilken politik som viktig för att driva bostadsmarknaden åt rätt håll i deras tycke.

I veckans aktuellt berättar Lennart Weiss varför det är förståligt att förbundsstyrelsen för Hyresgästföreningen tar över styret för Västra Sverige och hur han tror att det kommer att gå i de bostadspolitiska samtalen som statsminister Stefan Löfvén bjudit in till.

Innehåll:
01.20: Veckans Aktuellt med Lennart Weiss
06.53: Samtal med Larry Söder och Carl-Oskar Bohlin
44.18: Kommentar av Lennart Weiss

Programledare: Anna Bellman

Kontakta oss på: 
podd@bostadspolitik.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.