SD och V: Nollvision för tryggheten?

Vissa likheter i Sverigedemokraternas och Vänsterpartiets bostadspolitik går att hitta, men när det gäller grundfundamentet så är det en himmelsvid skillnad mellan de två ytterpartierna. Som nollvisionen SD vill ha mot anhöriginvandring.

Hör Roger Hedlund och Momodou Malcolm Jallow i ett samtal om vad som skapar ett tryggt samhälle, varför svenskarna inte tilltalas av deras bostadspolitik och vad de ser som de viktiga åtgärderna framåt för Sveriges bostadssituation.

I Veckans Aktuellt kommenterar Lennart Weiss en omtalad artikelserie i The Economist som också har citerats av Andreas Cervenka i DI, där man argumenterar för att efterkrigstidens bostadspolitik, som uppmuntrat medelklassen att äga egna bostäder, har skapat en låne- och prisspiral som håller på att bli ett problem för alla västvärldens ekonomier. Weiss är inte enig.

Innehåll:
01.44: Veckans Aktuellt med Lennart Weiss
09.49: Samtal Roger Hedlund och Momodou Malcolm Jallow
51.48: Kommentar av Lennart Weiss

Programledare: Anna Bellman

Kontakta oss på:
podd@bostadspolitik.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.