Anette Frumerie: Politiker! Sätt er ner och gör ert jobb.

Att hitta en långsiktig lösning för bostadsmarknaden är avgörande. Därför behöver politikerna ta ett helhetsgrepp och bli sams – sätta sig ner och göra sitt jobb. Det menar Anette Frumerie, nuvarande vd på Besqab och blivande vd för Rikshem. Möt henne i ett samtal om marknaden, varför hon tror att hälften av alla bostadsutvecklare i Stockholm kommer att försvinna och politikernas ansvar.
Stefan Attefall betonar att politikerna behöver hålla fast vid långsiktiga beslut, inte ägna sig åt symbolpolitik utan vara tysta när de inte har något att komma med, annars skapar de bara osäkerhet på marknaden. 
Innehåll:
01.29: Veckans Aktuellt med Stefan Attefall
08.43: Samtal med Anette Frumerie
38.10: Kommentar av Stefan Attefall
Programledare: Anna Bellman
Kontakta oss på: 

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.