Super Tuesday 2018

Nedan har du möjlighet att se Almedalens största och mest spektakulära bostadsdebatt. Debatten är inspirerad av det amerikanska presidentvalet och innehåller fyra ronder mellan det det röda och det blå laget. Duellerna modereras av Özz Nüjjen och Alexandra Pascalidou, och kommenteras av Lennart Weiss och Linda Jonsson.

Medverkande debattörer:
Jerker Söderlind, arkitekt och vd Stadsliv AB, Emma Jonsteg, arkitekt och vd Utopia arkitekter, Emma Hult, bostadspolitisk talesperson Mp, Mats Green, bostadspolitisk talesperson M, Jakob Forssmed, ekonomiskpolitisk talesperson Kd, Marie Linder, förbundsordförande HGF, Helena Nanne, andra vice ordförande MUF och Ola Palmgren, bostadspolitisk talesperson SSU.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.