Här är debattörerna på Super Thursday!

 

ALMEDALEN | Vilken sida har den bästa bostadspolitiken? Efter två dagar med tunga och seriösa panelsamtal, seminarier och intervjuer avslutas vår Almedalssatsning med debatt-  och mingelkvällen Super Thursday.

Super Thursday är en både rolig och seriös kväll i Paviljongen på Clarion Hotel Wisby torsdagen den 27 juni. Vi håller på mellan 20 och 22 och du anmäler dig till eventet här!

Vi bjuder på två korta snärtiga debatter och duellanterna är nu klara:

I den första duellen ser vi:

# Jonas Nygren, före detta socialdemokratiskt kommunalråd i Sundbyberg och förbundschef på Hyresgästföreningen. Leder nu Bostad 2030 och är vd för PA-byrån The Swedish Thing.
# Kristina Alvendal, före detta moderat borgarråd i Stockholms stad, därefter vd för Airport City Stockholm och stadsutvecklare. Just nu aktuell med sin uppmärksammade expertrapport om (bristen på) produktivitet i samhällsbyggandet.

Sedan följer en ungdomsduell där vi får se:

# Erik Berg, förbundsordförande för Liberala ungdomsförbundet.
# Rebecka Forsberg, språkrör för Grön ungdom.

Super Thursday leds av Anna Bellman som har Bostadspolitik.se:s Lennart Weiss och Kent Persson som sidekicks och domare – även om det är publiken som utser vinnarna i duellerna. Vi skissar också på en domarduell som avslutning – men vi är inte helt i mål med planeringen där…

Inför årets Almedalsvecka gör vi på Bostadspolitik.se en storsatsning tillsammans med sju aktörer från branschen: Fastighetsägarna, HSB, Coreco, Besqab, Wallenstam, Magnolia Bostad och SBAB. Du ser hela vårt program här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.