Bopol Live Finansiering – anmälan stänger på torsdag!

 

BOPOL LIVE FINANSIERING | Annika Winsth, John Hassler, Sven-Olof Johansson, Johan Davidson, Larry Söder, Eva Nordström, Alexandra Stråberg, Einar Janson, Ted Lindqvist, Robert Boije, Louis Landeman och Michael Johansson.  Där har du några av talarna på det nya seminariet om bostadssektorns finansieringsproblematik. På torsdag stänger anmälan – säkra din plats nu!

Seminariet Bopol Live Finansiering hålls på Bygget Konferens på Norrlandsgatan 11 i Stockholm nästa onsdag – den 29 maj. Du anmäler dig här och du ser programmet för dagen här.

Dagen leds av Anna Bellman som under större delen av dagen har Lennart Weiss som expertkommentator.

Bakgrunden till att vi genomför det här seminariet är att den pågående krisen i bostadsbyggande till stor del är finansiell. Seminariet belyser de finansiella aspekterna och kopplingarna till den förda bostadspolitiken. Vad behöver göras för att hushållen återigen ska kunna efterfråga nya bostäder? Hur stort problem är hushållens skuldsättning? Hur mycket har obligationsmarknaden tinat upp? Hur ser finansieringsförutsättningarna ut för olika upplåtelseformer? Tar bankerna för lite risk? Är det dags för ett paradigmskifte inom den finansiella bostadspolitiken? Missa inte den här dagen!

Förutom Johan Davidson och Larry Söder kommer också de flesta av de bostadspolitiska talespersonerna att finnas på plats under hela eller delar av dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.