Vi storsatsar på Almedalen – med branschen!

 

ALMEDALEN | Bostadspolitik.se går ihop med ett flertal branschaktörer och genomför seminarier på tisdagen och torsdagen under Almedalsveckan. 
– Nu skapar vi tillsammans den självklara bostadspolitiska arenan i Almedalen, säger Lennart Weiss, chefredaktör för Bostadspolitik.se.

Bostadspolitik.se:s kvällsevent i Almedalen 2023 – i år skapar vi en stor bostadspolitisk arena tillsammans med branschen.

Efter att ha genomfört ett eget seminarieprogram de senaste åren tar vi på Bostadspolitik.se nu nästa steg och breddar satsningen tillsammans med sju starka aktörer som medarrangörer: Aros Bostad/Besqab, Coreco, HSB, Fastighetsägarna, Magnolia Bostad, SBAB och Wallenstam.

– Istället för att genomföra egna event och konkurrera om talare och publik skapar vi en gemensam mötesplats och en arena där de viktiga bostadspolitiska frågorna diskuteras, säger Lennart Weiss.

Vi kommer att hålla till på Clarion Hotel Wisby på Strandvägen 6 – på tisdagen är vi i Spegelsalen och på torsdagen i Paviljongen (ingång 50 meter söder om hotellentrén).

Du ser det preliminära programmet här!

 

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.