Eskilandersson: V resonerar som om våldsspiralen är cementerad

Sverigedemokraternas Mikael Eskilandersson slutreplikerar på Fastighetstidningen i debatten om att vräka kriminella.

Eskilandersson skriver: ”Malcolm Momodou Jallows replik på vår artikel Att ställa sig emot regler till förmån för offer är en gåta rör sig om att de föreslagna förändringarna av de hyresrättsliga reglerna kommer att medföra mängder av barnvräkningar. Vänsterpartiet resonerar alltså som om vart och vartannat barn begår brott och att det ska fortsätta, att våldsspiralen är cementerad.

Vi menar att de flesta människor är skötsamma, att åtgärder behövs kring de som inte är det, att barn behöver få goda förebilder i att ansvar tas och att brottsligheten i bostadsområden kan minska. Att kunna röra sig fritt i bostadsområden är en demokratisk rättighet.”

Han påpekar också att bland andra Sveriges Allmännytta, Fastighetsägarna och Polisen har avgett positiva remissvar.

”Självklart ger föreslagna förändringar i hyreslagstiftningen anledning att sköta sig där man bor och att föräldrar därför kommer att ta större ansvar. Vi tror att Vänsterpartiet resonerar fel i att anta att våldsväldet i bostadsområden ska vara det nya normala. Det kan förändras, men då krävs åtgärder.”

Läs hela inlägget här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.