”Hyresgästerna får ta smällen för vänsterstyrets miljardaffär”

Det gick inte ens ett år med Socialdemokratiskt vänsterstyre innan Göteborg blev den gamla andans stad, med affärer som inte tål dagsljus, skriver Liberalernas Axel Darvik på GP Debatt angående den omdiskuterade Karlastaden-affären.

”Göteborgs ledande vänsterpolitiker har satt hyresgästernas pengar på spel i en stor spekulationsaffär och givit fördelaktiga lån till fastighetsmagnaterna. Vägen fram till affären innehåller politiskt trixande med lagar och regler som underminerar förtroendet för politiken. Den innebär stora risker med allvarliga ekonomiska förluster som hyresgäster och göteborgare kommer behöva betala”, skriver Darvik.

Läs hela debattinlägget här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.