Johan Skoglund lämnar JM till sommaren

Efter 37 år i JM, varav 21 som verkställande direktör, har Johan Skoglund meddelat styrelsen att han beslutat gå i pension under 2024. Johan Skoglund kommer att lämna JM i juni 2024.

– Jag har arbetat hela mitt yrkesverksamma liv på JM. Det har varit fantastiskt intressant, inspirerande och lärorikt, men också krävande. Även om jag fortfarande trivs väldigt bra i rollen börjar det nu bli dags att planera och förbereda mig för tiden efter JM, säger vd och koncernchef Johan Skoglund.

Styrelsens ordförande Fredrik Persson säger:

– Johan Skoglund har genom sitt stora engagemang och goda ledarskap lett JM:s resa från en bostadsutvecklare med fokus på Stockholm till den ledande nordiska bostadsutvecklare bolaget är idag. Genom sitt arbete har Johan Skoglund skapat förutsättningar för en fortsatt framgångsrik resa för JM. Styrelsen och jag vill rikta ett varmt tack till Johan för över tre decenniers mycket gott arbete och önska honom allt väl framåt..

Styrelsen kommer nu att initiera processen för att rekrytera en ersättare. Johan Skoglund kommer som längst att fortsätta som vd fram till och med den 1 juni 2024.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.