Nu tar vi Bopol Live till Göteborg – bocka för 28 november i kalendern!

 

BOPOL LIVE | Tisdagen den 28 november arrangeras den första upplagan av Bopol Live Göteborg – ett seminarium och en mötesplats där branschen får tillfälle att under avslappnade former träffa och diskutera de stora utmaningarna på marknaden med politiker och tjänstemän i Göteborgsregionen.

Bostadspolitik.se har genomfört två mycket uppskattade live-event i Stockholm tidigare under året. Nu tar vi konceptet till Göteborg och Bopol Live Göteborg genomförs i samarbete med Fastighetsägarna GFR på Elite Park Avenue Hotel tisdagen den 28 november.

Bopol Live Göteborg är ett högklassigt seminarium med fokus på bostadsmarknad, bostadsutveckling och bostadspolitik, regionalt och nationellt. Programmet håller på att mejslas fram, du kan se klara programpunkter här.

Men det är mer än ett seminarium – vi siktar på samma upplägg som var väldigt uppskattat i Stockholm: Vi kommer att ha ett antal höga politiker och tjänstepersoner från bygg- och samhällsbyggnadssektorn på plats på dedikerade platser på lunchen och under förmiddags- och eftermiddagspauserna för att uppmana till dialog och ge branschen möjlighet att under avslappnade former träffa ett flertal makthavare på kort tid.

Dagen avslutas med ett stort rundabordssamtal, under ledning av Fastighetsägarnas Rikard Ljunggren och Bostadspolitik.se:s Kent Persson och Lennart Weiss om bostadspolitiken och utmaningarna på marknaden i Göteborg – ytterligare en arena för dialog om utmaningarna och framtiden.

Anmäl dig så snart som möjligt på den här länken. Från den fjärde personen ni anmäler från ert företag betalar ni bara halva priset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.