Veckans Aktuellt v 27: Bra Almedalsvecka med ett fruktansvärt slut

 

BOPOLPODDEN | Hållbarhet, bostadssociala frågor och viss konflikt kring investeringsstödet och vilka upplåtelseformer som ska prioriteras, men förvånansvärt passiv och idélös hållning från politikerna kring bostadspolitiska förslag. I Veckans aktuellt sammanfattas Almedalsveckan som innehöll många seminarier kring bostads- och fastighetsfrågor och många viktiga möten, men som avslutades med en tragisk död som överskuggar hela känslan kring veckan. En händelse som inte får stoppa det viktiga öppna demokratiska samtalet. I programmet hör du våra experter Lennart Weiss, Kent Persson och Stefan Attefall och Ulrika Liiv.

Programledare: Anna Bellman

Kontakta oss på:
podd@bostadspolitik.se
www.bostadspolitik.se
www.facebook.com/bostadspolitik.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.