#144 Anders Holmestig: Parterna måste leverera

 

BOPOLPODDEN | Om inte de tre parterna Fastighetsägarna, Hyresgästföreningen och Sveriges Allmännytta klarar av att leva upp till trepartsöverenskommelsen för framtida hyresförhandlingar, så kan det få konsekvenser. Det menar Anders Holmestig, vd på Fastighetsägarna som du möter i ett samtal om hur han ser på överenskommelsen, vad fastighetsägarnas roll är och vilka frågor som är viktigast att driva inför valet. Samtalet kommenteras av Stefan Attefall.

Programledare: Anna Bellman

Kontakta oss på:
podd@bostadspolitik.se
www.bostadspolitik.se
www.facebook.com/bostadspolitik.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.