#135 Eva Nordström: Startlånet är 400.000 förstagångsköpares alternativ

 

BOPOLPODDEN | Vad är de ungas alternativ för att komma in på bostadsmarknaden? Utredaren Eva Nordström har fått en del kritik sedan hon presenterade utredningen ”Förslag för att underlätta för förstagångsköpare på bostadsmarknaden”. Bland annat att ett startlån bara är för rika och ökar skuldsättningen. I Bopolpodden bemöter Eva kritiken och förklarar varför ett statligt startlån är den framkomliga vägen för att hjälpa 400 000 fler förstagångsköpare till en bostad. Expertkommentator: Lennart Weiss

Programledare: Anna Bellman

Kontakta oss på:
podd@bostadspolitik.se
www.bostadspolitik.se
www.facebook.com/bostadspolitik.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.