#130 Linda Lövgren: Kommuner säljer bostäder utan att följa upp

 

BOPOLPODDEN | Att kommuner säljer sina bostäder till privata fastighetsägare är vanligt. Men de följer sällan upp och utvärderar trots att affärerna rör offentliga tillgångar och har uppenbara konsekvenser för invånarna. Möt bostadsmarknadsanalytikern Linda Lövgren på WSP som uppmärksammat och granskat detta om vart det brister och vad som krävs för att bland annat få en bostadsmarknad som fungerar även för de socialt utsatta. Expertkommentator: Lennart Weiss

Programledare: Anna Bellman

Kontakta oss på:
podd@bostadspolitik.se
www.bostadspolitik.se
www.facebook.com/bostadspolitik.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.