Partierna går på tvärs mot väljarna enligt nya siffror från Novus

På torsdag lägger regeringen fram propositionen Stärkt skydd för hyresgäster på riksdagens bord. Den ska ge ökat skydd för hyresgäster vid större renoveringsarbeten, om bostaden brinner upp eller sprängs, och när oseriösa fastighetsägare försummar sina plikter. Idag ser det ut som att flera riksdagspartier kommer att rösta emot flera av förslagen. Något som går helt på tvärs vad partiernas egna väljare tycker enligt ny mätning från Novus, skriver Hyresgästföreningen.

Läs mer …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.