Veckans Aktuellt v 45: Strandskydd och renovräkningar

 

BOPOLPODDEN | Överenskommelsen om strandskyddet visar att bostadsfrågor fortfarande spelar en roll i politiken. Uppdrag granskning har uppmärksammat frågan om att det blir allt färre billiga lägenheter och undrar hur det kunde bli så här. De har en del poänger men fel i vem som har bostadsförsörjningsansvaret, menar vår expertkommentator Stefan Attefall som i Veckans aktuellt reder ut begreppen kring renovräkningar och konceptuell renovering.

Programledare: Anna Bellman

Kontakta oss på:
podd@bostadspolitik.se
www.facebook.com/bostadspolitik.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.