Veckans Aktuellt v 44: Social dumpning är ett nationellt problem

 

BOPOLPODDEN | Var är den konkreta politiken för att få bukt med gängkriminaliteten Magdalena Andersson. Ni har förslaget på bordet, menar Lennart Weiss. För högt tonläge och för många missförstånd när det gäller ombildningar i Göteborg. Att Filipstad river bostäder för att få bukt med social dumpning visar att vi har ett stort nationellt problem som kommunerna inte kan lösa. Den nya åtgärdskommissionen för byggfusket har ett jobb att göra, sanningens minut är här.

Programledare: Anna Bellman

Kontakta oss på:
podd@bostadspolitik.se
www.bostadspolitik.se
www.facebook.com/bostadspolitik.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.