S och C bluffar om marknadshyrorna

Marknadshyror innebär höjda hyror och skulle innebära ett stort systemskifte på svensk bostadsmarknad. För Sveriges hyresgäster vore det en katastrof. Socialdemokraterna och Centerpartiet vill nu ge bilden av att förslaget som presenterats inte är någon stor sak. Gång på gång påstår de att väldigt få skulle påverkas. Men om det vore sant kan man fråga sig varför förslaget är så viktigt för dem, skriver Nooshi Dadgostar, partiledare (V)
och Momodou Malcolm Jallow, bostadspolitisk talesperson (V).

Läs mer …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.