Marknadshyror är kvittot på S skamlösa hyckleri

Valrörelsen 2018 präglades av en desperat och maktgalen socialdemokrati. När den egna politiken föll kort valde man att sprida lögner om andra partier. Ett sådant exempel rörde marknadshyror. Efter att S – ivrigt påhejade av Hyresgästföreningen – intensivt och felaktigt beskyllt mitt parti för att vilja införa marknadshyror presenterar regeringen i morgon en utredning som föreslår just det som man beskyllde oss för. Hyckleriet är skrämmande uppenbart, skriver Jimmie Åkesson (SD) i en debattartikel i Expressen.

Läs mer …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.