#96 Klas AM Eriksson: Prisutvecklingen på bostäder är inte unik

 

BOPOLPODDEN | Är planmonopolet det grundläggande problemet till det låga utbudet av bostäder och att priserna bara ökar? De senaste årtiondenas kraftiga prisuppgång på bostäder i Stockholm är inte unik, en liknande uppgång skedde även under andra halvan av 1800-talet. Hör Klas AM Eriksson, doktorand i ekonomisk historia, om vad som driver upp priserna och vad som liknar den situation som vi hade på 1800-talet, samt vad som är unikt med det vi ser hända idag.

Programledare: Anna Bellman

Kontakta oss på:
podd@bostadspolitik.se
www.bostadspolitik.se
www.facebook.com/bostadspolitik.se/

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  1. Varför spelar man musik hela tiden det är så störande så jag kan inte tillgodogöra mig innehållet. Ni tänker inte på de som har en hörselnedsättning för hörapparat det hjälper inte, det förstärker ju bara alla ljud.

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.