Veckans Aktuellt v 17: Den norrländska tillväxten behöver både bostäder och människor

 

BOPOLPODDEN | Fler bostäder behövs i norra Sverige, men framför allt behövs fler som vill bosätta sig i Norrland. Det säger Lennart Weiss och föreslår ett statligt flyttbidrag. Det är positivt att fler hyresrätter förmedlas i Stockholm och därför svårt att förstå Socialdemokraternas kritik, menar Weiss som dessutom inte håller med Swedbanks privatekonom som varnar för att föreningarna gör för små avsättningar för drift och underhåll. Dessutom om hur Stefan Ingves gör sig skyldig till grova sakfel och en felaktig analys när Riksbanken lanserar ett politiskt recept som skulle underminera den finansiella stabiliteten. Nu måste medias och politikernas granskning av myndigheterna stärkas.

Programledare: Anna Bellman

Kontakta oss på:
podd@bostadspolitik.se
www.bostadspolitik.se
www.facebook.com/bostadspolitik.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.