# 93 Hans Lind: Politikerna får det inte att hända

 

BOPOLPODDEN | Alla utredningar som behöver göras inom bostadsområdet är gjorda, men verkställs inte. Det som behöver göras sker inte. Hör en av våra största debattörer inom bostadsområdet, professor Hans Lind, i ett samtal om hans attityd till kritiskt tänkande, att systemskiftet på 90-talet är en myt, att politikerna saknar handlingskraft och på vilka punkter han är oenig med Lennart Weiss. Självklart så kommenterar Lennart samtalet.

Programledare: Anna Bellman

Kontakta oss på:
podd@bostadspolitik.se
www.bostadspolitik.se
www.facebook.com/bostadspolitik.se/

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  1. Hans Lind är trots sin akademiska teoretiska bakgrund alltid spännande, prestigebefriad och frispråkig men Lennart Weiss med sina praktiska kommersiella erfarenheter parade med grundvärderingar från sina socialdemokratiska rötter är en person som borde nyttjas bättre av våra beslutsfattare. Jag är orolig även han med tiden på grund av politikers bristande handlingskraft, kompetens och engagemang tappar intresset att försöka påverka och utveckla bostadspolitiken .

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.