Riv upp strategin för förorterna – och lyssna på de som bor där

AB Framtidens miljardsatsning är fastslagen och lämnar minimalt utrymme för inflytande. Samtidigt har det runt om i världen utvecklats nya former för medborgerligt inflytande. Lär av detta, riv upp strategin och bjud in hyresgäster – som bidragit till koncernens investeringskapital – till samtal där de själva får formulera förslag om hur deras pengar kan användas för att förbättra bostäder och levnadsmiljö, skriver bland andra Håkan Thörn, professor i sociologi i GP.

Läs mer …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.