Vi behöver ”körkort” för fastighetsägare

I dag kan fastighetsägare, utan kunskap och erfarenhet, verka på en marknad där det bara finns en regel: Den som har pengar kan köpa fastigheter och hyra ut bostäder. Det finns inga krav på legitimation, certifiering eller erfarenhet för att bli ägare till hyresfastigheter. Ingen kan göra en bakgrundskontroll på om fastighetsägaren är kriminellt belastad. Det skriver Jan Svärd och Hjalmar Falck, för Fastighetsägare BID Sofielund och Fastighetsägare BID MöllevångenMalmö i en debattartikel i Aftonbladet.

Läs mer …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.