#80 Peter Gerlach: Hur får vi en framtidsanpassad bostadspolitik?

 

BOPOLPODDEN | LO har i sin senaste rapport facit till hur vi ska få en bostadsmarknad som fungerar framåt  och hur man kan öka bostadsproduktionen. Möt LO-ekonomen Peter Gerlach i ett samtal om förslagen i rapporten ”Hur får vi en framtidsanpassad bostadspolitik?” där han bland annat trycker på att produktionen bättre måste matcha hushållens betalningsförmåga. Men är fler hyresrätter räddningen? Hör vår expertkommentator Stefan Attefall ge både ris, men mest ros, till LO:s förslag i kommentaren efter samtalet.

Programledare: Anna Bellman

Kontakta oss på:
podd@bostadspolitik.se
www.bostadspolitik.se
www.facebook.com/bostadspolitik.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.