”Staten behöver hjälpa till med första köpet”

Att skapa bättre villkor för billigare hyresrätter är viktigt. Men nu måste även regeringen se till att skapa goda förutsättningar för det ägda boendet. Det menar företrädarna i den socialdemokratiska riksdagsgruppen i civilutskottet i ett gemensamt utspel för en ny egnahemsrörelse i en debattartikel i Fastighetstidningen.

Läs mer …

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  1. Jag vet inte om ni s-märkta, som vill att staten ska vara med och subventionera insatsen till det ägda boendet, har reflekterat över hur dyrt det blivit med den första insatsen i en ägd bostadsrätt? Själv har jag med tiden fått den uppfattningen att alternativhyran, d v s hyran i det nybyggda hyreshuset driver upp inköpspriset på bostadsrätter a!

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.