Veckans Aktuellt v 47: Ignorans, arrogans och ren och skär inkompetens

 

BOPOLPODDEN | I Veckans Aktuellt med Lennart Weiss riktas hård kritik mot Erik Thedéen, generaldirektör på Finansinspektionen. Efter medverkan på ett seminarium av Stockholms Handelskammare i veckan, menar Weiss att Thedéen gör sig skyldig till självmotsägelser och grova faktafel, samt till att försöka bortförklara att han mitt i en brinnande högkonjunktur förorsakat ett historiskt fall i bostadsbyggandet.

Weiss kommenterar också det pågående replikskiftet på bostadspolitik.se mellan Åsa Johansson, ordförande för Sveriges Allmännytta och Robert Hannah, bostadspolitiska talesperson (L) som råkat i luven på varandra om liberalernas förslag till ”behovsbostäder”.

Programledare: Anna Bellman

Kontakta oss på:
podd@bostadspolitik.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.