69. Jessica Löfström och Louise Brown: Fusk och kriminalitet finns hos alla byggföretag

 

BOPOLPODDEN | Går det att komma till rätta med fusket och den ökande kriminaliteten i byggbranschen när 1 av 4 arbetsgivare har uppfattningen att de inte kan överleva utan att bryta emot regelverken? Möt Jessica Löfström och Louise Brown som står bakom det nya bolaget Ansvar. De är övertygade om att kriminaliteten i byggsektorn kan minskas, med rätt verktyg. De får medhåll av Lennart Weiss som medger att problemet finns överallt, är gigantiskt och att fler parter måste ta ansvar.

I veckans aktuellt tar vi upp Hyresgästföreningens förslag om att skrota investeringsstödet för hyresrätter och öka statlig utlåning som inte lär vinna gehör på kort sikt, enligt Lennart Weiss som också menar att staten bör ta initiativ till en utvärdering av de utförsäljningar och bostadsrättsombildningar som genomförts de senaste 25 åren.

Innehåll:
01:35: Samtal med Jessica Löfström och Louise Brown
35:00: Kommentar av Lennart Weiss
47:07: Repris av Veckans Aktuellt med Lennart Weiss

Programledare: Anna Bellman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.