Rusta upp miljonprogrammen som en väg ut ur krisen

Miljonprogrammen är i akut behov av upprustning och utveckling. Under alltför lång tid har politiska löften om satsningar för att göra områdena tryggare och trevligare inte infriats. När vi nu ska ta oss ur Coronapandemin finns ett gyllene tillfälle att både ta krafttag i dessa områden, skapa fler och bättre bostäder men också ge den svenska ekonomin en skjuts. Då krävs att staten både ser över regelverk och skjuter till pengar, skriver Anders Nordstrand, vd Sveriges Allmännytta i en debattartikel i GP.

Läs mer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.