Så får vi Sverige på fötter efter krisen

Coronapandemin har inneburit stora påfrestningar för det svenska samhället och den svenska arbetsmarknaden. Det är fortfarande för tidigt att säga hur allvarliga konsekvenserna blir men vi vet att de kan mildras avsevärt om regeringen och samarbetspartierna fattar kloka beslut i den kommande höstbudgeten, skriver Johan Lindholm, förbundsordförande Byggnads, i en debattartikel i Aftonbladet.

Läs mer…

1 kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  1. Jaha, det Byggnads ordförande skriver är att det rätta är att staten skickar ut fogden och tar av folket värdet av deras arbete, och så använder staten det efter eget huvud.
    Då skulle det bli bra enligt Byggnads.

    Vi har något av facit på hur det blir när Byggnads får som dom vill. Finns flera exempel runt om i världen. Nordkorea är ett. Där förfogar just staten över värdet av folkets arbete. Det har lett till en levnadsstandard som inte ökat på 60 år. Och som mest påminner om Sverige på 30-talet.

    Man får säga att Byggnads ledning är beredda att offra mycket för att få ha kvar sin maktposition.

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.