Linus Ericsson: Corona är en katalysator för förändringar som ändå skulle ske

Coronakrisen är en katalysator för förändringar. Det vi är med om nu skulle ändå hända men det går snabbare nu. I veckans Bopolpodden får du träffa Linus Ericsson, vd på fastighetsrådgivaren JLL Sverige. Hör honom ge sin bild på marknaden idag, vad krisen kommer att betyda för olika segment och om han är orolig för utvecklingen framåt för fastighetsbranschen. 
I Veckans aktuellt funderar Lennart Weiss på om dagens låga bostadsutbud kan ge ett stort utbud med pressade priser efter sommaren, han avfärdar helt att unga tvingas in i skuldsättning för att hyresbostäder saknas och han tror inte att det är rätt väg att fastighetsägare ska dra bruksvärdessystemet inför Europadomstolen.

Innehåll:
01:20: Veckans Aktuellt med Lennart Weiss
10:50: Samtal med Linus Ericsson
46:45 Kommentar av Lennart Weiss

Programledare:
Anna Bellman

Kontakta oss på:
podd@bostadspolitik.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.