Bopolpodden: Katrin Stjernfeldt Jammeh: Låsta positioner där för lite har hänt

Hon har under lång tid känt frustration över att partierna har låsta positioner när det gäller bostadspolitiken, både på nationell och lokal nivå. Missa inte veckans samtal med Malmös kommunstyrelseordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh om utmaningarna i en av Sveriges snabbast växande storstäder. Nya företag etablerar sig och många väljer att flytta dit. De senaste åren har bostadsbyggandet varit rekordhögt och det byggs på olika håll i staden. Ändå råder det bostadsbrist.

I Veckans aktuellt menar Stefan Attefall att det är ett feltänk att tro att ett miljonprogramsbyggande skulle lösa bostadsproblematiken. Han kommenterar SCB:s senaste siffror och att Sverigedemokraternas debattartikel kan tyda på att de håller på att skaffa sig en riktig bostadspolitik.

Innehåll
01:35: Veckans Aktuellt med Stefan Attefall
10:23: Samtal med Katrin Stjernfeldt Jammeh
43:37 Kommentar av Stefan Attefall

Programledare:Anna Bellman

Kontakta oss på:
podd@bostadspolitik.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.