Oskar Öholm: Dags att ta sig ur skyttegravarna

Det är dags att ta sig ur skyttegravarna för att få en balans på marknaden. I veckans Bopolpodden får du träffa Oskar Öholm, vd Fastighetsägarna i Stockholm, om vad som händer med Stockholms utveckling nu under Coronakrisen, om vi inte borde ha marknadshyror istället och att det dags för politikerna att göra bostadsfrågan till en valfråga på riktigt.

I Veckans Aktuellt förklarar Lennart Weiss sin skarpa kritik mot att Socialdemokraterna övergett bostadspolitiken, han fortsätter att förfäras över hur Dagens Industri hanterat fallet med Ilija Batljan, där förundersökningen helt lagts ner nu och alla misstankar nu är avskrivna, och om Byggföretagen får rätt i sin byggprognos så menar han att det får mycket allvarliga konsekvenser för samhällsekonomin.

Innehåll:
01:38: Veckans Aktuellt med Lennart Weiss
15:53: Samtal med Okar Öholm
48:33: Kommentar av Lennart Weiss

Programledare:Anna Bellman

Kontakta oss på
podd@bostadspolitik.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.