Marknadshyror är socialdemokratiskt självskade­beteende

Att Socialdemokraterna nu går vidare med Centerns förslag om marknadshyror i nyproduktion blir ett tungt sänke för väljarstödet, skriver Arbetets politiska redaktör Martin Klepke i en ledare i Arbetet.

Läs mer…

.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 1. På vad sätt har Martin Klepke och andra som inte tänker hyra en nyproducerad HR med marknadshyra för nyproduktion att göra?

  En lika motiverad fråga är varför Martin Klepke, och andra med likartad uppfattning, inte har tagit sitt sparande och startat ett fastighetsbolag som bygger hyreshus och hyr ut till bruksvärdeshyra.
  Då spelar det ingen roll om Riksdagen tar bort hyresregleringen helt. Klepke-bolaget hyr ut till bruksvärdeshyra i vilket fall som helst.

  Givet hur många som gillar hyresregleringen borde Klepke-bolaget kunna få in massor av människors sparande och kunna bygga massor av hyreshus. Och även köpa in hyreshus som kommer ut till försäljning.

  Varför har dom inte gjort så?
  För länge sedan.

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.