”Bransch och fack kraftsamlar mot brottslighet på byggen”

DEBATT | Företrädare för fack och byggbransch: Vi kan inte acceptera att det finns de som fuskar, bryter mot regler eller skapar egna villkor. Arbetsplatsolyckorna ökar, kollektivavtal kringgås, arbetsvillkor och löner dumpas och kriminalitet har fått fäste i byggsektorn. Därför lanserar vi i dag Byggmarknadskommissionen, skriver Catharina Elmsäter Svärd, vd Bygg­företagen, Johan Lindholm, ordförande Byggnads och Stefan Attefall, ordförande Bygg­marknadskommissionen i Dagens Nyheter.

Läs mer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.