C och L: Vi har mer makt än Bolund

I en serie har vi samlat partiernas bostadspolitiska talespersoner för att höra vad de tycker om läget på bostadsmarknaden just nu, vilka problem de ser idag och vad de tänker göra åt det. Vi träffar två partier åt gången och först ut är Ola Johansson från Centerpartiet och Robert Hannah från Liberalerna. Två personer som menar att de har mer makt än självaste Bostadsministern.

I Veckans aktuellt kommenterar Lennart Weiss Stockholms Handelskammares undersökning som visar att svenskarna ger rött kort till regeringens och riksdagens bostadspolitik, och att Hyresgästföreningen inte ska vara en revolutionär sekt.

Innehåll:
01.28: Veckans Aktuellt med Lennart Weiss
07.16: Samtal med Ola Johansson och Robert Hannah
44.13: Kommentar av Lennart Weiss

Programledare: Anna Bellman

Kontakta oss på: 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.