Det finns nyproduktion som även hushåll med låga inkomster har råd med!

NY RAPPORT | Fores har idag släpp rapporten ”Det finns nyproduktion som även hushåll med låga inkomster har råd med!” som har skrivits av Hans Lind, professor i fastighetsekonomi och Jan Berg, grundare av Sambainstitutet. Rapporten undersöker om all nyproduktion verkligen är för dyr för hushåll med relativt låga inkomster. För att kunna svara på den här frågan undersöks två delfrågor: hur stor månatlig bostadsutgift ett hushåll ”klarar” av, och hur mycket den billigare nyproduktionen kostar.

Läs mer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.